Programació

dimarts, 31 de maig

10:30 * C’est pas Possible

Un dia més de feina, i sota la seva responsabilitat, que tot estigui llest per a l'inici de la funció.
Acostumada a treballar a l'ombra, la tècnica i rigger és l'encarregada de muntar el pòrtic d'aeris i preparar-ho tot perquè la Gran Artista brilli en escena.

Responsable, disciplinada, eficaç i professional, cada dia posa el millor de si mateixa. Però avui la seva rutina serà alterada per la mirada del públic, despertant el seu costat maldestre i fantasiós, portant-la a fer allò que creia impossible.

Un viatge cap al retrobament amb un mateix i el plaer de viure i compartir.

15:00 * C’est pas Possible

Un dia més de feina, i sota la seva responsabilitat, que tot estigui llest per a l'inici de la funció.
Acostumada a treballar a l'ombra, la tècnica i rigger és l'encarregada de muntar el pòrtic d'aeris i preparar-ho tot perquè la Gran Artista brilli en escena.

Responsable, disciplinada, eficaç i professional, cada dia posa el millor de si mateixa. Però avui la seva rutina serà alterada per la mirada del públic, despertant el seu costat maldestre i fantasiós, portant-la a fer allò que creia impossible.

Un viatge cap al retrobament amb un mateix i el plaer de viure i compartir.

dimecres, 1 de juny

10:00 * Mim i Contacontes de circ

EL NOSTRE CIRC

El nostre circ potser no és el millor del món, però és el circ on millor ens ho passem.
 

12:00 * Plis Plas

Plis Plas és un espectacle on el Toti i el Makutu no paren de fer-se la “punyeta”: s’enfaden a tort i a dret, però l’amistat sempre acaba prevalent. Amb una cadira, un embut o una galleda ens faran, amb el seu toc personal, gags clàssics combinats amb malabars i música en directe.

divendres, 3 de juny

17:00 * Taller de circ

Malabars, trapezi, equilibri sobre objectes, acrobacies... A partir de l'experimentació, cada participant anirà descobrint les seves habilitats i podrà abançar marcant el seu propi ritme a partir d'una base en cada element de circ.

De 2 a 99 anys! 

21:00 * Ovvio

¿On es troba el límit extrem de l'equilibri? Aquest instant perfecte on les lleis de la gravetat sembren vençudes, sobrepassades, desaparegudes.

¿On es troba el límit de les nostres capacitats?

A vegades l'aconseguim, a vegades no. A vegades el superem, a vegades no.

A vegades cau, a vegades no. Ens agraden tots dos.

 

OVVIO!

dissabte, 4 de juny

18:15 * Dolce Salato

"Una parella de forners,
un llibre de receptes i
diferències a la cuina.
Un ritme enèrgic ens portarà
en un ambient tant familiar
com inusual, on els
ingredients seleccionats
curosament i pastats
de forma excèntrica crearan
un pa suculent. Buon appetito!"

19:15 * Kasumay
ELLA torna, després d'una llarga absència... i es retroba amb la seva família, amistats, i fins i tot amb un vell amor... en fi, amb totes aquelles persones estimades de les quals s'havia separat feia molt de temps.
El retrobament no és com ELLA havia imaginat: rancúnies, enveges i
incomprensions són sentiments amb què haurà de bregar. No obstant això, a poc a poc aniran desapareixent donant pas a aquesta segona oportunitat de la qual tots tenim necessitat quan vivim alguna situació que no és tal com l'havíem imaginat...

KASUMAY trasllada els espectadors a un univers particular i únic, amb el CIRC com a vehicle idoni per dur-ho a terme: Acrobàcies, equilibris,
patins acrobàtics, malabars, monocicles, aeris i molt d'humor faran d'aquest espectacle un moment únic que mai oblidaran, ni els més petits ni els més grans.
21:00 *
1
Re-Gala de circ 2022

Espectacle en format cabaret amb presentadors, música en directe i sis números de circ de diverses disciplines i amb artistes de diverses nacionalitats.

Presentador: Roi Borrallas
Malabars: Bàstian Solo
Corda llisa: Marta Erra
Quadrant: Paki Paya
Cèrcol: Mariano Rocco
Mans a mans: Júlia i Àfrica
Bàscula Coreana: Martín i Edu
Música en directe: “Pa de Kilo”

Hi haurà servei de bar amb entrepans i beguda.

 
Obertura de portes: 21:00h
Inici de l'espectacle: 22h
 
Venda d'entrades per Entràpolis. Adults: 4€, infants de 3 a 14 anys: 2,50€, entrada gratuïta per a menors de 3 anys. 
 
 

Els números de la gala són:

PakiPaya
Júlia i Àfrica
Bàstian Solo
Marta Erra
Mariano Rocco
Martín i Edu

diumenge, 5 de juny

18:00 * Al vuelo

En nom de la tripulació La Querida Airlines, els donem la benvinguda al vol XL00 amb destinació final (el carrer més proper). Volem agrair la seva presència i esperem oferir-los una bona atenció i inoblidable entreteniment. En el cas (improbable) d'un imprevist, la tripulació està preparada per fer que la vostra espera sigui prou divertida, ha estat entrenada en l'ancestral disciplina de malabars amb els peus i en les tècniques de girs més avantguardistes! I control del mareig! I estaran a disposició per fer que el seu temps passi volant... Ajusteu-vos els vostres cinturons i gaudiu del viatge La Querida Airlines us desitja un agradable i sorprenent vol.

19:00 * ¡Qué Buen Día!

Plogui, nevi o caigui pedra... per la Martina sempre pot ser un bon dia...

La Martina ve avui a demostrar-nos que qui somia i obre bé els ulls pot veure un món amb infinites possibilitats.

Un espectacle per a gent amb ganes de passar-ho bé.*

*Abstenir-se avorrides, tramposes i altres persones sense ganes de jugar ni imaginar.

20:00 * Save the Temazo

''Dir d’aquell estímul sonor i musical que fa vibrar el cos i la ment deslligant intenses emocions.'' - Reial Acadèmia Espanyola

SAVE THE TEMAZO és una ONG internacional que lluita per rescatar el valor emocional de la música, investigant les connexions musicals i sonores que existeixen en el món i la seua influència a nivell social, cultural i artístic.

En 2018 es crea el Col.lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. a petició de la Delegació Espanyola de SAVE THE TEMAZO amb l’objectiu de realitzar un espectacle per a difondre el missatge i les últimes investigacións de l’organització.

Després de 2 anys de creació i malgrat totes les dificultats pandèmiques aconsegueixen estrenar al juliol del 2020. Des de llavors han recorregut festivals, ciutats i pobles gravantaquesta experiència en cada lloc i ampliant l’horitzó Temazo.

''La vida sense temazos sería un error.''

Friedrich Nietzsche