Programació

dilluns, 28 de maig

11:15 * Lady, Frank & Stein

El Doctor Frank us vol mostrar l'experiment més gran del món: LA RESURRECCIÓ!!

Ell vol reviure la seva dona, el seu amor, la Lady. Per aconseguir-ho necessita l'ajuda de Stein; una jove amb moltes ganes i poca experiència.

Aconseguirà el Doctor acabar l'experiment amb èxit?

Un espectacle on l'humor i les acrobàcies faran riure a tota la família.

dimarts, 29 de maig

11:00 * Lady, Frank & Stein

El Doctor Frank us vol mostrar l'experiment més gran del món: LA RESURRECCIÓ!!

Ell vol reviure la seva dona, el seu amor, la Lady. Per aconseguir-ho necessita l'ajuda de Stein; una jove amb moltes ganes i poca experiència.

Aconseguirà el Doctor acabar l'experiment amb èxit?

Un espectacle on l'humor i les acrobàcies faran riure a tota la família.

dijous, 31 de maig

10:15 * De cintura para arriba

Entre gir i gir la faldilla s'obre ... les catifes s'obren i les mirades apareixen ... Per poc a poc descobrir el joc que proposa una dona en escena. Ella convida amb la mirada, integrant al públic en un moment de joc ... de cerca d'angles, equilibris i girs.
"... buscant la mirada a mi ningú em guanya; et busco, i si et trobo ... "

10:30 * Time to Loop

Entre rodes i acrobàcies, creen una història sobre moviment, transformació i poesia. Construir i destruir són part del mateix mecanisme. Cada membre a la seva manera, intentarà convertir el caos en harmonia. Un joc sincronitzat, en equilibri constant que afecta tot més enllà de si mateix. En desglossar i tornar a unir les possibilitats de diferents acrobàcies, a l'enganxar i separar-les, sempre troben una forma d'acció nova. Tots dos personatges, amb lleugeresa i romanticisme, comencen a comprendre que un no pot reemplaçar l'altre, i junts són capaços de crear el LooP perfecte.

divendres, 1 de juny

17:00 * Taller de circ

Per a petits i grans

19:15 * Wet Floor

L’espectacle és a punt de començar.
El festival ha contractat les serveis de l’empresa “ Wet Floor ", amb més de 30 anys d’experiència.
Una dona de la brigada de neteja és l’ encarregada de condicionar l’ escenari.
Una tasca senzilla, que es convertirà en missió impossible abocada al desastre.
Cristina Solé (Los 2play, Circus Klezmer, Circo Imperfecto) ens presenta el seu tan esperat primer solo de clown.
¡Una comedia eixelebrada que et farà perdre els nervis i morir-te de riure!

dissabte, 2 de juny

18:30 * Cafuné

La recerca de l’harmonia i l’equilibri entre dos éssers, amb els seus desitjos, motivacions, preocupacions,... així com la recerca d’objectius comuns, són la principal lluita a la que ens trobem els individus a l’hora de conformar les relacions.

A través de l’expressió corporal dels dos intèrprets i la musicalitat del tercer, la peça parteix de la presentació de dues individualitats amb les seves característiques  corresponents. A partir de la seva coexistència i dels contactes casuals, neix una inquietud per interaccionar amb l’altre i crear un moviment comú.

Les dificultats per trobar l’harmonia entre ells es desenvolupen a través d’un joc de manipulació, carícies i desacords.
Aquest recorregut d’incertesa aboca a prendre decisions, tant encertades com errònies, que conduiran a tot un seguit de reflexions i correccions que aniran desenvolupant la  peça. Tanmateix, a través de la confiança en el potencial i el benefici d’aquesta unió, els artistes seguiran lluitant i avançant poc a poc, en l’aventura que conformarà aquesta simbiosi que els permet assolir una relació harmònica i equilibrada. Una unió que proporcionarà nous objectius i noves experiències als dos intèrprets, i que donarà vida a  Cafuné.

18:45 * Back 2 Classics

Imagina un indret en el que pots volar i esdevenir tan lleuger com una ploma o pesat com un elefant. Un indret en el que s'hi pot viure cap per avall i on en comptes de caminar es balla al ritme d'una música que es transforma des d'un tocadiscos... un indret on el terra trontolla i l'acció més petita i quotidiana acaba sent el repte més gran i extraordinari.
Back 2 Classics proposa un espectacle dee llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família. Un espectacle on el llit elàstic prendrà vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un espectacle ple d'humor, poesia i caramboles esbojarrades ¿en voleu formar part? N'esteu tots convidats!

19:15 * Briks

Un dia de portes obertes, quatre tècnics especials comparteixen el treball de manera particular en una deixalleria. Manats per un patró omnipresent, es posaràn en situacions extremes que porten a un esclat tècnic, físic i musical.

Un espectacle per tots els públics de circ i clown on es mostra el joc entre ells, amb els objectes, i amb el poder. La seva fresquesa i murriada farà que el temps voli entre equilibris, música en directe amb objectes i instruments, esquetx, verticals i una infinitat de detalls que faràn del espectacle lleuger i menat.

22:00 *
1
Re-Gala de circ

Els números de la gala són:

Loco Brusca
Voël
Las XL
Quique Maltas
Daniball
Marcos Tajadura
Penelope y Aquiles
Antonia González
Duo Kaos
Banda Fugarolas

diumenge, 3 de juny

18:30 * Envà

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes. Un envà és una paret prima que es construeix per separar espais. Les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional respecte els altres, ens passem la vida buscant la manera d’alliberar-nos i l’únic que cal és tirar a terra l’envà que ens impedeix sentir plenament i comunicar-nos sense barreres. Simbòlicament reflectim la estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per tal de trobar-nos amb l’altre. Tot això a partir del moviment i la tècnica de mans a mans treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, humor i intensitat, emoció, innovació i bellesa.

Durant l'espectacle s'utilitza força palla, tingueu cura si sou susceptible de tenir una reacció al·lèrgica

19:30 * Xarivari Blues

Boris Ribas i Igor Buzato acompanyats dels carismàtics i virtuosos acròbates Roberto Carlos Ramalho i Antonio Correa Firmino, ofereixen malabars, monocicles, llit elàstic, equilibris impossibles, vertiginoses acrobàcies, elegància i molt d’humor, en una sorprenent escenografia al ritme de la música de “The Blues Brothers”.
Xarivari Blues està dividit en quatre números començant amb el dandis acrobàtic, passant pels monocicles i malabars. Quan el públic pensa que no pot anar a més, l’espectacle culmina en un inesperat i potent número de llit elàstic. Tot virtuosament condimentat amb salses d’humor i divertides coreografies.
És un espectacle alegre, dinàmic, lleuger i que el poden gaudir tant grans com petits.

20:30 * Concert de cloenda al Panoràmic

Us convidem a fer família, a compartir el final del festival amb bona música i un espai especial amb vistes espectaculars. Tot plegat, després d'haver assaborit els últims espectacles del festival.

Acosteu-vos Dames i cavallers! Des d'algun lloc entre Barcelona i Nova Orleans, espectres apareguts dels anys 40, els Boozan Dukes vénen a predicar, celebrar, i festejar sobre ritmes vudú blues, stomp crioll, swing i Calypso. Veniu a sentir, sortint de la campana d'un gramòfon vell, els rugits de Paul Sessions, rebesnét d'un apòstol texà, contant en un francès crioll, històries d'amors murris, cantines populars, i vi bo. Aquests grunyits vudú, harmonitzats amb els piadosos cors dels seus músics enbruixaran a tot pecador portant-los a convertir-se a transes de lindy-hop, udols gospel.