Programació

dimarts, 28 de maig

10:15 * Soc la teva FÍSICAH

Espectacle que fusiona la ciència i el circ i per descobrir la poesia que amaga la física. L’espectacle explora com percebem la realitat des del món de la ciència i com la percebem des de les arts. Existeix una única realitat?

dimecres, 29 de maig

10:15 * Soc la teva FÍSICAH

Espectacle que fusiona la ciència i el circ i per descobrir la poesia que amaga la física. L’espectacle explora com percebem la realitat des del món de la ciència i com la percebem des de les arts. Existeix una única realitat?

divendres, 31 de maig

10:00 * La rateta Martina i el ratolí Serafí

Espectacle d’actors i titelles. La Martina s'ha trobat un dineret. Mentre pensa en que se'I gastarà són molts els pretendents que la volen conquistar. Trobarà la Martina algú amb qui tindrà alguna cosa en comú?

17:30 * Taller de circ

Taller de circ per a públic familiar al Parc del Tramvia.

19:30 * Yee Haw!

No sabem res amb exactitud sobre la banda o l'origen dels seus membres. La llegenda que el seu origen és en algun punt de l'oest d'Andaluisiana. Tot i això, les seves freqüents fugides fan que no sigui fàcil trobar-los en un lloc concret.

dissabte, 1 de juny

18:00 * White bottom

"White Bottom" es una picada d'ullet al “Black Bottom”, un ball afroamericà que es va popularitzar a principis del segle XX. Fa referència als antecedents negres, però en la seva accepció més picant (i la més popular) es refereix al darrere...i la resta no necessita explicació.

19:00 * No matalàs

Dos personatges excèntrics del segle XIX us presentaran el seu món màgic i us narraran el seu poema sobre la independència i la dependència de l'ésser humà a través del clown, la bellesa i la ironia dels seus jocs delirants entre la vida i la mort.

És una comèdia fantasmal que farà riure i passar una bona estona tant a grans com a petits a través del trapezi, l’escala, la faixa castellera, el teatre i la dansa, acompanyats del so del Theremin.

20:00 * Maña

MAÑA és la transmissió de coneixement d'un avi a un net, a través de la meva mirada proporcionant una mutació d'artesà a artista. Espectacle-instal·lació, que gira al voltant de l'enginy, un atribut universal, atemporal i transversal, des d'una òptica artística i artesanal. Mostra el procés de construcció d'un arc gegant de caixes molt pesades utilitzant com a premissa l'economia de l'esforç i del moviment, servint-se d'una tecnologia ancestral, però plena de vigència: la palanca, la politja, la roda...

22:00 *
1
Re-gala de circ

Espectacle en format cabaret amb presentadors, música en directe i sis números de circ de diverses disciplines i amb artistes de diverses nacionalitats. Presentada per "La Banda de Otro".

a les 21 h Obertura de portes.

a les 22 h Inici de l'espectacle amb:

  • Cia. Fèmut (Raimon i Àfrica) - mans a mans
  • Dany Zoo - verticals
  • Martina Covone – corda
  • Laura Zamora – suspensió capil·lar
  • The Wise Fools – aeri
  • Martín Samanna - roda cyr

amb la banda de música de La Banda de Otro

a la Pista 1 del Poliesportiu municipal Sílvia Domínguez

Hi haurà una foodtruck de menjar i beguda.

Les reserves d’entrades es podrà fer a través d’Entràpolis.

Preu: Adults 4€  (a partir de 15 anys)  i Infants 2,5 €  (entre 3 i 14 anys, ambdós inclosos).

Els números de la gala són:

Dany Zoo
Laura Zamora
Martín Samanna
Cia. Fèmut (Raimon i Àfrica)
Martina Covone
La Banda de Otro
The Wise Fools

diumenge, 2 de juny

18:00 * B.O.B.A.S

Una banda musical humil organitza cerimònies d'enterrament, però aquesta vegada el capellà i el mort no arriben. Aquestes tres músiques, durant el retard del difunt, comparteixen juntament amb la família i amistats una espera summament incòmoda... i desastrosa.

Amb trompeta, bombardí, caixa i platerets, aquest trio de B.O.B.A.S. transforma una situació dramàtica en una comèdia d’accidents. A terra, a l'aire lliure, sense necessitat d'electricitat i fins i tot amb la possibilitat de fer-ho sota la pluja, aquest trio de clown clàssic alhora que contemporani, aprofitarà l'ocasió per fer-nos riure de coses bàsiques.

19:00 * Mira't

MiraT, un joc de mirades encreuades. D'ell cap a ell mateix, alhora introspectiva i d'obertura a l'altre. De tu cap a ell i d'ell cap a tu. Mirar-se, confrontar-se amb la pròpia solitud, prendre la decisió de fer aquest viatge personal i transcriure'l a la pista. MiraT, una injunció al mirar-se sense autocomplaença però també sense supèrbia, amb humor i auto ironia. En una constant recerca de l'equilibri, tot oscil·lant, tot girant, tot ballant.

20:00 * Trashpeze

Una té el nas enterrat en una llibreta i no vol participar. Un altre té tanta energia que de vegades va una mica massa lluny. El tercer és només intentar que tot funcioni, tot i que es veu genial, és clar. Les coses augmenten ràpidament quan aquestes tres personalitats fan un espectacle juntes. L'única cosa que tots comparteixen, l'amor per una bona broma.