PakiPaya

Trajectòria: 

La companyia neix el 2008 de la trobada entre Adrià Mascarell i Noemí Díaz, que fan del seu amor la seva professió i la seva raó de viure. Instal·lats a Bèlgica darrere acabar la seva formació artística, comencen creant dos nombres de 20 minuts «Shake your ass» i «Shake your body». A continuació creen el spectáculo Shake Shake Shake de 50min per al carrer que gira des de 2011 per diferents països de l'món. Shake Shake Shake ha rebut com a Millor Espectacle de Carrer dels següents premis: PREMI CLAP (Festival Ganyota 2012, Tenerife), PREMI Mirabilia (Festival Mirabilia 2012, Itàlia), PREMI Zirkolica ESPECIAL DEL PÚBLIC (2012, Barcelona), PREMI de el Jurat d'al FESTIVAL MiramirO (2013, Bèlgica) PREMI Kremnica (2016, Eslovàquia).
El 2015, la companyia es trasllada a viure a Catalunya. A l'any següent, inicia l'aventura de dissenyar i construir el seu nou espai creatiu; una mini carpa autoportada, amb ganes d'explorar nous circuits i experiències. En 2018, després de l'arribada de la seva segona filla, comença la producció del seu nou espectacle Toca Toc que ha estat creat dins la seva pròpia carpa amb el qual ha rebut el desembre passat el PREMI Zirkolica de l'jurat A EL MILLOR ESPECTACLE DE CIRC A CARPA 2020. a causa de la situació causada pel covid-19, ens hem reinventat adaptant Toca Toc a sala ia carrer, versions que seran estrenades aquesta primavera 2021.


La Cia.PakiPaya és un circ autèntic i personal que busca a través de les acrobàcies aèries, de teatre i l'humor, les absurditats i complexitats humanes, creant espectacles multidisplinares especialitzats en quadre aeri.