Cafuné

Edició: 
2018
Companyia: 
Actuacions: 
dissabte, 2 juny, 2018 - 18:30
Lloc: 
Plaça dels Segadors
Sinòpsi: 

La recerca de l’harmonia i l’equilibri entre dos éssers, amb els seus desitjos, motivacions, preocupacions,... així com la recerca d’objectius comuns, són la principal lluita a la que ens trobem els individus a l’hora de conformar les relacions.

A través de l’expressió corporal dels dos intèrprets i la musicalitat del tercer, la peça parteix de la presentació de dues individualitats amb les seves característiques  corresponents. A partir de la seva coexistència i dels contactes casuals, neix una inquietud per interaccionar amb l’altre i crear un moviment comú.

Les dificultats per trobar l’harmonia entre ells es desenvolupen a través d’un joc de manipulació, carícies i desacords.
Aquest recorregut d’incertesa aboca a prendre decisions, tant encertades com errònies, que conduiran a tot un seguit de reflexions i correccions que aniran desenvolupant la  peça. Tanmateix, a través de la confiança en el potencial i el benefici d’aquesta unió, els artistes seguiran lluitant i avançant poc a poc, en l’aventura que conformarà aquesta simbiosi que els permet assolir una relació harmònica i equilibrada. Una unió que proporcionarà nous objectius i noves experiències als dos intèrprets, i que donarà vida a  Cafuné.

Fitxa artística: 

Idea original i producció: Cia. Du'K'tO
Co-producció: Festival Circada
Direcció artística: Pau Portabella
Acompanyament coreogràfic: Laia Santanach
Disseny musical: Adrià Bauzà
Intèrprets: Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer
En residència: C.IN.E Sineu (IB), Cronopis Espai de Circ (CAT), Zirkozaurre (PB) i La Chapelle (FR).